6th

Monday

 

Math - 70 min

ELA - 60 min

Writing/Grammar/ELD - 60 min

Science - 45 min

History - 45 min

 

Morning Mtg/Daily DLIQ - 25 min

 

Total - 305 min

7:45 - 8:00am Morning Meeting- Attendance & Check-in (15 minutes)

8:00 - 9:00am - Math

9:10-10:10am - ELA 

10:10 - 10:30am - Break

10:30-11:30am - Writing/Grammar/ELD (20 minutes)

11:30-12:15pm - Lunch

12:15 -1:00pm Science

1:00 - 1:45pm  History

1:45 - 1:55pm

  • Daily DLIQ Reflection/Live  (10 minutes)

Tuesday

 

Math - 65 min

PE - 45 min

ELA - 60 min

Writing/GrammarELD - 30 min

Science - 45 min

History - 45 min

 

Morning Mtg/Daily DLIQ - 15 min

 

Total - 305 min


 

7:45 - 7:50am - Log in for attendance/lunch count

7:50 - 8:35am - P.E. (with Coach) - 45 minutes

8:35 - 9:30am - Math

9:30 - 9:40am - Math (Exit Ticket)  - (10 minutes)

9:40 - 10:00am - Break

10:00 -11:00am - ELA

11:00 -11:30am - Writing/Grammar/ELD (20 minutes)

11:30 -12:15pm - Lunch

12:15 -1:00pm Science

1:00 - 1:45pm  History

1:45 - 1:55pm

  • Daily DLIQ Reflection/Live  (10 minutes)

Wednesday

 

Math - 70 min

ELA - 60 min

Writing/Grammar/ELD - 60 min

Science - 45 min

History - 45 min

 

Morning Mtg/Daily DLIQ - 25 min

 

Total - 305 min

7:45 - 8:00am Morning Meeting- Attendance & Check-in (15 minutes)

8:00 - 9:00am - Math

9:00 - 9:10am - Math (Exit Ticket)  - (10 minutes)

9:10-10:10am - ELA

10:10 - 10:30am - Break

10:30-11:30am - Writing/Grammar/ELD (20 minutes)

11:30-12:15pm - Lunch

12:15 -1:00pm Science

1:00 - 1:45pm  History

1:45 - 1:55pm

  • Daily DLIQ Reflection/Live  (10 minutes)

Thursday

 

Math - 85 min

PE - 45 min

ELA/Writing/Grammar/ELD - 60 min

Science - 45 min

History - 45 min

 

Morning Mtg/Daily DLIQ - 25 min

 

Total - 305 min

7:45 - 8:00am Morning Meeting- Attendance & Check-in (15 minutes)

8:00 - 8:35am - Math

8:35 - 9:20am - PE (with Coach) - (45 minutes)

9:20 - 10:00am - Math

10:00 - 10:10am - Math (Exit Ticket)  - (10 minutes)

10:10 - 10:30am - Break

10:30 -11:30am - ELA/Writing/Grammar ELD (20 minutes)

11:30-12:15pm - Lunch

12:15 -1:00pm Science

1:00 - 1:45pm  History

1:45 - 1:55pm

  • Daily DLIQ Reflection/Live  (10 minutes)

Friday

 

Math - 70 min

ELA - 60 min

Writing/Grammar/ELD - 60 min

Science - 45 min

History - 45 min

 

Morning Mtg/Daily DLIQ - 25 min

 

Total - 305 min


 

7:45 - 8:00am Morning Meeting- Attendance & Check-in (15 minutes)

8:00 - 9:00am - Math

9:00 - 9:10am - Math (Exit Ticket)  - (10 minutes)

9:10-10:10am - ELA

10:10 - 10:30am - Break

10:30-11:30am - Writing/Grammar/ELD (20 minutes) 

11:30-12:15pm - Lunch

12:15 -1:00pm Science

1:00 - 1:45pm  History

1:45 - 1:55pm

  • Daily DLIQ Reflection/Live  (10 minutes)